Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO DEL POTRO

Murray otvorio Masters pobjedom

Andy Murray
Reuters
22.11.2009.
u 18:46

Peti je put u njihovu šestom okršaju britanski tenisač Andy Murray pobijedio Argentinca Juana Martina del Potra. U prvom dvoboju A skupine ATP finala u Londonu Škot je slavio 6-3, 3-6, 6-2.

Pobjednik US Opena već je po tradiciji lošije ušao u meč dopustivši Britancu da povede 5-0. Tada se napokon zagrijao te dominirao drugim setom povevši u toj dionici igre 3-0.

U odlučujućem je setu Murray breaknuo suparnika u drugom gemu te otišao na za Del Potra nedostižnih 4-1. Iskoristio je Murray drugu meč-lotu, pri Del Potrovu servisu, nakon što je poveo 15-40 zahvaljujući dvostrukoj servis-pogrešci Argentinca.

Kasnije drugi dvoboj iste skupine u londonskoj O2 Areni igraju Švicarac Roger Federer i Španjolac Fernando Verdasco.

ATP World Tour Finals, 1 kolo, A skupina:
Murray – Del Potro 6-3, 3-6, 6-2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije