Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuo Novakov niz

Murray napokon zaustavio Đokovića i osvojio turnir u Montrealu

Andy Murray i novak Đoković
Reuters/PIXSELL
17.08.2015.
u 09:22

Ovom pobjedom Murray je prekinuo i negativan niz protiv prvog igrača svijeta od kojeg je gubio u posljednjih osam susreta

Andy Murray pobijedio je Novaka Đokovića sa 6:4, 4:6, 6:3 i osvojio ATP turnir iz Masters serije koji se održavao u Montrealu. Škot je tako došao do svog 35. naslova u karijeri, a prekinuo je sjajan niz Đokovića koji je na Masters turnirima imao 30 pobjeda zaredom.

Bila je to napeta i neizvjesna borba, a Murray je zasluženo slavio, što je na kraju meča priznao i sam Đoković koji se nije pokušao vaditi na to da je kraj dočekao u bolovima.

Ovom pobjedom Murray je prekinuo i negativan niz protiv prvog igrača svijeta od kojeg je gubio u posljednjih osam susreta. No, bez obzira na ovo slavlje, Srbin i dalje uvjerljivo vodi u međusobnim dvobojima, sada je 19:9.

>>Đokovićevi problemi u Montrealu: Netko puši marihuanu, vrti mi se

Komentara 6

Avatar nula
nula
12:39 17.08.2015.

Za drugo mesto , Nole je dobio bocu sljivovice ( vidi fotku ) (-:

MI
migaaa
21:38 17.08.2015.

Ej, ej, kome se vi rugate... sva finala igrao,4 mastersa 1000 osvojio, 2 Gran Slam osvojio,6000 bodova vise nego Fedrer i 5050 od od Andy-ja. Vi verovatno i ne pratite tenis vec vam je vazno da je nole Srbin izgubio.Imate mnogo vise razloga da se jedete nego li za zluradovanje. Endy je fenomenalno igrao i zasluzeno je posle 8 uzastopno izgubljenih i jednu pobedio.Za uzivaoce tenisa mec je bio fenomenalan i dostojan finala.

Avatar nula
nula
09:36 17.08.2015.

Nema komentara ??!! hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije