Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Murray: Na meni je bio prevelik pritisak, slavio sam emotivno

Andy Murray (2)
Reuters
06.07.2012.
u 17:41

U finalu ga čeka motivirani Federer jer Švicarac osvajanjem turnira može preuzeti prvo mjesto ATP ljestvice

Andy Murray u polufinalu Wimbledona svladao je Francuza Jo-Wilfrieda Tsongu 6-3, 6-4, 3-6, 7-5.

Murray je tako postao prvi Britanac nakon 74 godine koji je ušao u finale Wimbledona, a ako pobijedi Federera bit će prvi koji je osvojio taj turnir nakon Freda Perryja 1936. godine.

- Pokušavao sam ostati miran, ali nije lako. Bio je veliki pritisak.Vrlo emotivno sam proslavio pobjedu - rekao je Škot nakon meča.

Kako su se tijejkom meča osjećali vaši roditelji? -  upitali su ga novinari

- Ne zamaram se kako su se moji roditelji nosili s tim, puno teže je bilo meni. Osjećam olakšanje i uzbuđenje. Bilo je vrlo emotivno na kraju meča.

U nedjelju se u finalu sastaje s Rogerom Federerom.

- Igrao sam već u finalu Grand Slam turnira s Federerom, imam iskustvo i naučit ću iz svojih grešaka. Iako, bit će jako teško jer Federer igra odličan tenis.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:00 06.07.2012.

Pa vala i red bi bio da ga jednom više osvoji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije