Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GANSKA VEZA

Muntari: Essiena ću zvati da dođe u Inter svaki dan

04.12.2008.
u 14:03

Ganski nogometaš Sulley Muntari zasad je hit među navijačima Intera. Prvo je odlučio derbi utakmicu protiv Juventusa pomalo sretnim pogotkom, a onda je bio i strijelac protiv Napolija.

Taj pogodak vrlo vjerojatno će konkurirati za jedan od najljepših u prvom dijelu talijanske Serije A. Maicon je pokrenuo akciju koju je fantastično nastavio Julio Cruz vrativši mu petom loptu za dupli pas na desetak metara iskosa s desne strane.

Maicon je u tom trenutku htio pucati po vratima, ali je pomalo nespretno zahvatio loptu koja je došla do Muntarija, a ovaj je maestralno, drugom petom u akciji, istu okrunio pogotkom.

- Igramo sjajno i gušt je jednak i kada treniramo i kada igramo - rekao je Muntari i otkrio ono što kola klupskim prostorijama.

- Čujem spominjanje jednog imena: Michaela Essiena. Obožavam ga, poput brata mi je i reprezentativne utakmice su mi posebne zbog surađivanja s njim. Ako ga Inter želi, zovem ga odmah. Zvat ću ga svaki dan ako treba, samo da dođe k meni u Inter.

Essien, Muntarijev sunarodnjak, trenutačno je ozlijeđen, te ne igra za Chelsea, a Muntari, koji je ovog ljeta došao iz Portsmoutha u Inter, povukao je još jednu paralelu.

- Mourinho ili Spalletti? Obojica su sjajni treneri, a Spallettija obožavam jer su godine s njim u Udineseu za mene bile posebne. Ključne, rekao bih.


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije