Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon remija

Mumlek dobio otkaz, Varaždin odmah pronašao novog trenera

miljenko mumlek
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
21.10.2018.
u 15:25

Varaždin je u zadnjih pet kola osvojio samo četiri boda (pobjeda, remi i tri poraza), a gubitak dva boda na domaćem terenu protiv Zadra bio je kap koja je prelila čašu

Varaždin je u subotnjem derbiju Druge HNL pred 1500 gledatelja sa Zadrom igrao 2:2. Remijem su Varaždinci ostali prvi na tablici, ali trener Miljenko Mumlek dobio je otkaz!, piše Goal.

Zadrani su na poluvremenu vodili s 2:0 golovima Repića i Blaževića, a bod domaćinu donijeli su Benko u 48. i Glavica u 51. minuti, pri čemu je bivši napadač Rijeke dobio drugi žuti karton neposredno nakon postizanja gola, u 49. minuti.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Varaždin je u zadnjih pet kola osvojio samo četiri boda (pobjeda, remi i tri poraza), a gubitak dva boda na domaćem terenu protiv Zadra bio je kap koja je prelila čašu i presudila klupskoj legendi. 

Klupu Varaždinaca preuzet će iskusan hrvatski trener Branko Karačić. Napomenimo kako je tijekom tjedna klub raskinuo ugovor s Josipom Brezovcem koji je ljetos stigao kao veliko pojačanje.

Komentara 6

DM
drazen.muhvic
16:59 21.10.2018.

Ono kada ti je klupska legenda lik koji je namještao utakmice. Neprocjenjivo!!!

DH
dalibor.hren
16:17 21.10.2018.

Karačić je do sad za sobom ostavljao pustoš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije