Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

Mulaomerović uvjeren da će Cibona izboriti odlučujuću utakmicu

Damir Mulaomerović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.03.2016.
u 15:55

"Čeka nas utakmica protiv ekipe koja se pokazala dobrom i koja igra čvrsto. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i interesira me samo pobjeda."

Košarkaši Cibone u srijedu (19 sati) u svojoj dvorani dočekuju ruski Jenisej u drugoj utakmice četvrtfinala FIBA Europa kupa, a trener Damir Mulaomerović uvjeren je u pobjedu, te da će izboriti treću, odlučujuću utakmicu.

"Čeka nas utakmica protiv ekipe koja se pokazala dobrom i koja igra čvrsto. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i interesira me samo pobjeda. Siguran sam da ćemo se još jednom vratiti u Krasnojarsk. Ipak igramo za Final Four, a moji momci su to zaslužili, igrom i ponašanjem", kazao je trener Mulaomerović.

Prošlog tjedna u prvom susretu četvrtfinala Cibona je u gostima u neizvjesnoj utakmici poražena od Jeniseja sa 92-94, a u ruskoj momčadi briljirao je američki playmaker Tony Taylor sa 29 koševa i 6 asistencija.

"U prvoj utakmici najbolje smo izgledali dok je Slavica bio na terenu, bio je sjajan u obrani. Izneredili smo ih sa zonom. U drugom poluvremenu bilo je dosta obrata, ali na kraju poraza nas je koštala sudačka greška. Trebali smo dobiti koš i faul, svima je to bilo jasno, ali nije nam priznat koš. Što se tiče protivnika, trojica Amerikanaca su najopasniji, a u prvoj utakmice najviše problema nam je stvarao njihov playmaker Tony Taylor", kazao je trener Cibone.

Ukoliko Cibona pobjedi, odlučujuća utakmica igrala bi se u Krasnojarsku.

>>Glavni favorit za izbornika Hrvatske je Aleksandar Petrović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije