Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ŠTO REĆI?"
Povratak na članak

Mulaomerović nakon sramotnog poraza u Rijeci: Pobijedili smo sami sebe

Svi znaju što slijedi. Moramo se okrenuti onome što dolazi, Eurobasketu koji je u rujnu. Mislim da moramo dignuti glavu i okrenuti se budućnosti - rekao je reprezentativac Roko Prkačin

Komentari 19

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
23:19 03.07.2022.

Gdje smo pali Bože mili...dok je Dražen igrao ove današnje košarkaške velesile Finska,Švedska,Belgija,Nizozemska,Rumunjska koji nas danas deru ko Musa jarca nisu ni postojale....kad vidim onog jugofila rađu kao da vidim onoga jovanovica iz sdp koji je htio uništiti HNS,a takav je ovaj orjunaš dinek. Sve to treba nogom i u prkno

VL
KR
Kruno1988
23:37 03.07.2022.

Ajde ne drobi, pa ne igra Rađa na parketu, jesu bili najbolji sta imamo? Jesu. Jesu grozni? Jesu.

VL
DU
Deleted user
00:12 04.07.2022.

Mulaomeroviću,isključivi krivac za ovu sramotu si Ti! Ostavka u najmanju ruku.....

VL
SW
Sweet
05:53 04.07.2022.

Dosadan si.

VL
LL
lijepa_li si
09:01 04.07.2022.

poraz je poraz. sramota je neodgovornost, odgovornih!

VL
DD
dobar.dan
23:26 03.07.2022.

Ne vidim europsku repku protiv koje bi bili favoriti. Na podrucju bivse YU smo najslabiji, pa i od Kosova. Sustavno unisten predivan sport, odgovornih nema. Svak igra za sebe, igraci, trener HKS... Sramota!

VL
Avatar southman
southman
06:35 04.07.2022.

Ti nemaš pojma o zrenerskom poslu.

VL
VK
vječni krojf
10:50 04.07.2022.

Komentari svakako,većinom objektivni,ali ipak nešto fali u komentarima.Nitko nije došao na činjenicu da je naša košarka pala otkad se počela rušiti i uništavati Cibona.U Hrvatskoj nema više pravog rivalstva, pobjede dolaze onako slučajno, nema više pravih trenera,a k tome ruku na srce niti gledaoca, niti novaca.Sve sirotinja.

VL
Avatar Shizo
Shizo
11:06 04.07.2022.

Kaj ne bi trebala prva izjava izbornika biti da daje ostavku?!Nakon njega i Dino, Stojko….

VL
ZG
Zeljko Grabar
23:35 03.07.2022.

Ovi koji su danas pobjedili Hrvatsku u Rijeci prije 25 godina su davali bogadstvo da bi dosli do majice sa natpisom Kukoc, Petrovic, Radja isto kao i kasnije za majice sa imenom Prkacin, Vrankovic ili neko iz plejade velikih igraca. Iako imaju problem sa visinom jer im za NBA fali najmanje 30 cm a za Europu 15- 20 cm uspjeli su u izvanredno plodnim, odgojnim i strpljivom sportskim radom stvoriti ne samo u kosarci nego i u nogometu sto je jos teze s obzirom na klimu momcadi koje zasluzuju svaku pohvalu. Od momcadi kod koje se je pitalo prije pocetka utakmice dali ce izgubiti sa 25 ili 50 koseva razlike dotjerali su da danas bez ikakvih erupcija laznih slavlja naredaju Hrvatsku, Sloveniju, Svedsku pa ponovo Hrvatsku ovaj put sa NBA zvijezdama a da na kraju ne padaju u euforiju nekakvih umisljatih velicina. Podcjenivali smo ih u U-21 jer mi imamo Biscana i cijeli niz razvikanih zvujezda pa su nam ocitali bukvicu u nogometu a sad slusam hrvatskog izbornika da smo pobjedili sami sebe. Uvijek isprike za nesagledavanje istine koja je ipak malo drukcija a da budemo iskreni u Rijeci su nam i suci bili naklonjeni, samo nisu mogli fuckati bas sve kao Hajduku u HNL-u. Da su Zubac i Bogdanovic veliki igraci to je cinjenica ali oni nemogu igrati samo sa mladim Prkacinom koji svojom kvalitetom odskace od ostalih a da u momcadi igra barem 5-6 igraca koji su slabiji od ovih koje smo podcjenivali i koji su nas barem za jedno vrijeme prizemljili to smo barem jasno vidjeli ako nismo sliepi.

VL
Avatar Mileseva
Mileseva
01:30 04.07.2022.

nakon poraza je hrvacki po obicaju: kriv sudija, pobedili sami sebe, sunce islo u oci, svibanj je mjeces tuge, izdalo srce...

VL
Avatar EU Srbin
EU Srbin
03:15 04.07.2022.

Kosarka vam nikada nece opsrostiti silazak sa postolja. Nesto nikada prije ni poslje vidjeno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.