Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARAČIĆ O HITU PRVENSTVA

'Muče nas kartoni i ozljede, ali najviše Karlovac!'

'12.09.2009., zagreb, utakmica 1. hnl izmedju lokomotive i sibenika. nino bule (9) i ivan elez (8).Snimio Luka Klun/VLM/PIXSELL'
'Luka Klun/VLM'
31.10.2009.
u 08:40

U šibenskom taboru složni su da ih čeka najteža utakmica jesenskog dijela, koju će morati odigrati agresivno i borbeno.

Mali derbi s Karlovcem na Šubićevcu dočekuju osokoljeni visokom pobjedom protiv Rijeke u osmini finala Hrvatskoga nogometnog kupa. Međutim, klub koji je samo jedno mjesto na ljestvici Prve HNL ispod Šibenika nikako se ne smije podcijeniti. Znaju to dobro i u šibenskom taboru pa stoga i najavljuju tešku utakmicu.

– Može netko ići logikom da je to klub iz druge lige, ali to je momčad koja ima glavu i rep. Nisu slučajni njezini rezultati! Kvalitetno djeluju na gostujućem terenu, a mi imamo problema s kartonima Medvida, ozljedama Budiše i Božića, te otprije Bloudeka i Bulata. No, najteži od svih naših problema je Karlovac! Čeka nas najteži susret jesenskoga dijela prvenstva i moramo odigrati do sada najagresivniju utakmicu na domaćem terenu – naglasio je trener Šibenika Branko Karačić.

Ivan Elez, koji će igrati umjesto Medvida koji ima karton, također očekuje težak i neizvjestan susret.

– Karlovčani su ugodno iznenađenje. Znam ih od prošle godine iz druge lige. Igraju brz i atraktivan nogomet. Naprijed imaju Novinića, koji možda nije toliko dobar strijelac, no igra za momčad i jako je požrtvovan. Najveća opasnost ipak su brzi krilni igrači Štefančić, Jerneić i Kovačević, uz koje su i dva iskusna zadnja vezna "agresivca" Vukman i Lajtman. Bolji su od Cibalije, od koje smo u posljednjoj domaćoj utakmici izgubili. Ipak, ako ćemo dati 100 posto, ne bojim se za pobjedu – istaknuo je Elez.

Dok se Karačić za susret pripremao s igračima, direktor Marko Karađole dogovarao se s navijačima. Obećao im je susret s trenerom i igračima te ulaznice za gostovanja, a od njih očekuje ozračje koje će Šibeniku donijeti prevagu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije