Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBALIA Igrači i navijači u iščekivanju Dinamovog dolaska

Mršić: Želja nam je zaustaviti Dinamo

02.04.2009.
u 13:50

Igrači Cibalije, kao i stručni stožer ali i cijela nogometna Slavonija, u iščekivanju su nedjelje i još jedne nogometne poslastice kada u Vinkovcima gostuje zagrebački Dinamo.

- Bit će to još jedna lijepa nogometna predstava jer Dinamo, poslije domaćeg kiksa s Osijekom, u prvenstvu više nema pravo na grešku a i nama je svaki bod neophodan u borbi za opstanak.

Potpora Ultrasa
- Dečki su spremni i željni dokazivanja, a želja svih nas je uzeti bod ili sva tri ako nam se ukaže bilo kakva šansa. Ovo im je šansa da im kroz dobru igru i dobar rezultat imena zauvijek ostanu urezana u pamćenje navijača u cijeloj Hrvatskoj - rekao je Stanko Mršić, trener Cibalije.

Smatra da se njegova momčad može igrački nositi s Dinamom, ali samo pod uvjetom da igrači daju sve od sebe i u utakmicu uđu hrabro i borbeno kao i u nedavnoj prvenstvenoj utakmici s Hajdukom.

- To je jedini način jer ipak Dinamo je kvalitetnija momčad od nas. Moramo se taktički dobro postaviti, biti borbeni, a nadamo se da će nas i sreća malo pomaziti.

- Uzdamo se i u domaći teren ali i podršku Ultrasa koji će nam biti 12. igrač -rekao je Mršić. Zadovoljan je i činjenicom što će za nedjelju moći računati na oporavljene prvotimce Leutara, Mešića, Mazalovića i Radotića, bez kojih je momčad Cibalija igrala prije reprezentativne stanke.

Uspoređujući Hajduk i Dinamo, kao dva najjača hrvatska kluba, Mršić ipak malu prednost daje Splićanima, ali samo iz razloga što imaju bolje ozračje u momčadi.

- Radi se o dvije kvalitetne momčadi s puno dobrih individualaca i sadašnjih ali i bivših reprezentativaca. Hajduk je željan titula dok je Dinamov najveći problem puno novih igrača koji se još nisu stigli dovoljno uigrati - dodaje Mršić.

Oči većine vinkovačkih navijača i ove nedjelje biti će mahom uperene u Tomislava Pavličića koji je ove godine i Dinamu i Hajduku dao po gol i svojoj momčadi donio dva iznimno vrijedna boda.

Plavi favorit
- Dinamo je veliki favorit u nedjelju, ali mi smo već jesenas dokazali da možemo igrati sa njima. Oni se bore za naslov, a mi za opstanak, ali mislim da se nemamo razloga plašiti.

- S Dinamom smo jesenas odigrali neriješeno poslije serije od šest uzastopnih poraza. I u ovu utakmicu ući ćemo muški, borbeno, a dat ćemo sve od sebe da uzmemo barem bod - rekao je Pavličić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije