Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJE DA ŠUTIM

Mršić: Ubuduće ću na utakmici nositi flaster na ustima

11.04.2009.
u 09:58

Momčad Cibalije će se u subotu Hajduku suprotstaviti bez čak 10 igrača tako da će u zapisniku utakmice, ako ne bude nekih iznenađenja, biti svega 17 igrača.

- To nam je ove godine postalo normalno jer gotovo da i nismo odigrali utakmicu u punom sastavu. Međutim, koga nema bez njega se mora a ovo je još jedna prilika da pojedini igrači pokažu što i koliko mogu.

- Idemo u Split na noge ranjenom lavu s ciljem da odigramo najbolje što možemo. Pokazali smo u proteklim utakmicama da možemo ravnopravno igrati sa našim najboljim momčadima, rekao je trener Cibalije Stanko Mršić.

Očekuje da će igrači Hajduka od prvoga minuta krenuti žestoko i agresivno sa ciljem da što prije postignu gol. Najavljuje da njegova momčad mora zaustaviti bokove splićana ali je i mišljenja da će utakmicu odlučiti dueli na sredini terena gdje će biti ključ utakmice.

– Ne smijemo brzo primiti gol iz neke pogreške. Moramo razmišljati samo o našoj igri, jer o Hajduku znamo sve. Poraz od Dinama je iza nas, a na toj utakmici više me zaboljela minuta šutnje za Ćustića nego sam poraz – rekao je Mršić, umjesto kojega će Vinkovčane s klupe danas voditi Bruno Buhač i Franjo Šafran.

Reagirajući na izrečene kazne Mršić najavljuje da će sljedeću utakmicu, kad bude sjedio na klupi, voditi s flasterom preko usta kako ponovno ne bi bio isključen.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije