Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita

Mršić sportski direktor, Rimcu nude mjesto trenera

25.10.2018.
u 09:40

Nakon što je smijenio sportskog direktora Mateja Mamića i nakon što se razišao u pogledima s dosadašnjim predsjednikom Mladenom Veberom (inače i dalje svojim bliskim prijateljem), Tedeschi je zatražio i smjenu prvog trenera

Bez obzira na to što je Cedevita umalo pobijedila najjaču momčad Eurokupa ruski Lokomotiv (81:85), po izvorima bliskim hrvatskom prvaku, španjolski trener Sito Alonso sinoć je odradio svoju posljednju utakmicu na klupi hrvatskog prvaka.

I to bez obzira na činjenicu da ima fiksni dvogodišnji ugovor koji se ne može razvrgnuti bez njegova pristanka i uvjeta koji njemu odgovaraju.
A Alonso je Cedevitu vodio u deset službenih nastupa u kojima ima šest poraza.

1/8

U ABA ligi ima skor 1-3, u Superkupu ABA lige 1-1, a u Eurokupu 2-2.
 Koliko god da je skor negativan, još lošiji je dojam da se u tom tunelu svjetlo baš i ne vidi.

I zato je reagirati odlučio glavni sponzor i neformalni vlasnik kluba Emil Tedeschi. Nakon što je smijenio sportskog direktora Mateja Mamića i nakon što se razišao u pogledima s dosadašnjim predsjednikom Mladenom Veberom (inače i dalje svojim bliskim prijateljem), Tedeschi je zatražio i smjenu prvog trenera.


Spreman da preuzme vođenje kluba u pravom smislu te riječi (kao njegov predsjednik), Tedeschi je zatražio od klupskih operativaca da na kormilo prve momčadi premjeste dosadašnjeg trenera druge momčadi Slavena Rimca, ako na to ovaj pristane, a da se potom nađe novi trener druge momčadi koja u Prvenstvu Hrvatske zasad jako dobro funkcionira.


Tedeschijeva je ideja i Veljko Mršić, bivši trener ovog kluba, kao sportski direktor. A budući sportski direktor sinoć se nije pojavio na utakmici, kao nii bivši, a nije bilo ni predsjednika u ostavci (Veber).


Inače, sinoćnja utakmica bila je jedna od najluđih posljednjih godina. Iako su gosti u 16. minuti imali prednost od 24 koša (22:46), cedevitaši su za sljedećih 17 minuta zabili čak 56 koševa.

U toj ludoj dionici trice su pogađali Benite (15 koševa), Aguilar (10) i Magette (16) koji je imao i dobrih razigravačkih rješenja. No ovu je utakmicu s tribina gledao Jacob Pullen, igrač na probi, koji ozbiljno kandidira za njegovo radno mjesto.

>> Pogledajte kako su mladi košarkaši nakon osvojenog zlata zapjevali Lijepu našu u Novom Sadu

Komentara 1

GV
golub Vaso
13:11 25.10.2018.

taj klub nikoga ne zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije