Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Osijek

Mršić: Plave sam pobjeđivao sa četiri kluba, znam kako s njima

'02.05.2012., Osijek, Gradski vrt - Prva finalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa izmedju NK Osijek i GNK Dinamo. Stanko Mrsic i Ante Cacic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
09.05.2012.
u 09:27

Stanko Mršić Dinamu će suprotstaviti istu momčad kao u prvoj utakmici finala Kupa.

Osijek se u Maksimiru neće braniti, najavio je trener osječke momčadi Stanko Mršić.

– Imamo 90 minuta da pokušamo učiniti sve. Ova generacija ima povijesnu priliku, a u prvoj utakmici pokazali smo da se možemo nositi s Dinamom – kazao je trener bijelo-plavih.

Plan je na papiru jednostavan – udaljiti plave što dalje od vlastitih vrata.

– I pokušati prvi postići pogodak – dometnuo je Mršić kojem Dinamo po igri odgovara – modre je pobjeđivao i s Osijekom, Šibenikom, Zadrom, Cibalijom – a sada mu baš oni stoje pred prvim trofejom u trenerskoj karijeri.

– Posebno sam motiviran kad igram s Dinamom, a to očekujem i od svoje momčadi. Rijetki su klubovi u Hrvatskoj, uz Dinamo i Hajduk, koji se mogu pohvaliti da su osvojili trofej – zaključio je Mršić, koji će u Maksimiru izvesti istih 11 igrača koji su igrali u prvoj finalnoj utakmici Hrvatskoga kupa. Problematičan je samo mladi napadač Perošević, a ne bude li on pripravan, uskočit će netko još mlađi.

Uvertira susreta bit će juniorski finale Hrvatskoga kupa Osijek – Dinamo u kojem su bijelo-plavi – favoriti!

– Puni smo samopouzdanja. Dinamo smo u prvenstvu pobijedili u Maksimiru sa 4:0 i očekujemo novu pobjedu – kaže Josip Tomašević, kapetan jedne od najpotentnijih generacija koja je izašla iz osječkoga nogometnog inkubatora, a koja trenutačno ima čak šest reprezentativaca.

Komentara 2

AS
assssssstttii
12:31 09.05.2012.

Kakva faca neurotična ! Možda danas budu imali napadaje na terenu i budu obojica neurotično aktivni, ali na žalost ne bumo to videli jer HTV povećava pretplatu, a reže sve kaj im padne na pamet pa ih tak ni za nogomet nije briga, dok ljudi ne pošize pa ih razvale do temelja...

KO
Kobi
14:59 09.05.2012.

Joj Mršiću, opet će bit poslije utakmice stara priča, sudac nas je pokrao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije