Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB - ZADAR

Mravi protiv Zadrana vjeruju i u mladost i u iskustvo

Ante Tomić
Renato Branđolica
19.12.2009.
u 08:30

Minus u zagrebačkom zraku nije smanjio zadovoljstvo trenera Denisa Bajramovića, čiji mravi u derbiju kola (16.30 sati, HTV) dočekuju Zadrane.

Sve je u Trnskom mirno, staloženo. Barem prije susreta s neugodnim Dalmatincima, koji grizu kod kuće, ali u gostima zasad samo - laju.

- Ušli smo u normalnu kolotečinu treninga, ali je još važnije da nam zdravstveni bilten izgleda puno bolje - započeo je Bajramović spominjući oporavak Mulaomerovića i mogućnost igranja Babića, dok Pankracije Barać ipak neće zaigrati protiv svoje bivše momčadi.

- Svjesni smo kako mi još nismo izgubili na domaćem parketu, a da Zadar nije slavio u gostima. Međutim, njihova forma raste i imaju nekoliko neugodnih pojedinaca - rekao je Bajramović ističući Stipčevića, Cara, Perića i Boisu.

Međutim, mravi su svjesni i svojih prednosti, prije svega na centarskim pozicijama, a nije domaći strateg dao na svoje iskusnije bekove, Mulaomerovića i Krstića.

- Možda su veterani po godinama, ali po energiji nikako - zaključio je Bajramović.

- Zagreb je u svojoj dvorani slomio i Partizan i Olimpiju, no favoriti ipak ne pobjeđuju uvijek. Mi ćemo igrat rasterećeno, a bitno je da ponovno odigramo dobru obranu kao protiv Hapoela.

- Ne smijemo dopustiti da se raspucaju i razlete, prije svih Simon i Mulaomerović - istaknuo je strateg Zadrana te dodao kako će nastojati biti brži i agresivniji od mrava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije