Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROLAND GARROS

Mrak prekinuo Ljubičića i Fisha

Ivan Ljubičić
AFP
27.05.2010.
u 21:24

Mrak je zaustavio Ivana Ljubičića i Mardyja Fisha u meču 2. kola Roland Garrosa. U tom trenutku je rezultat bio 1-1 u setovima: Ljubičić je dobio prvi 6:2, a Fish drugi 7:6(8).

Stalna kiša koja je padala tijekom četvrtka u Parizu dopustila je da se završi mali broj mečeva, a hrvatski i američki tenisač nisu uspjeli preduhitriti mrak, pa će se nastavak meča dogoditi u petak. Inače, prognoza je za petak mnogo bolja, pa se očekuje odigravanje svih zakazanih mečeva.

Ljubičić je autoritativno otvorio meč protiv Mardyja Fisha, 97. igrača na svijetu, s kojim Hrvat u karijeri ima 2:1.

Lako je 14. nositelj Roland Garrosa osvojio prvi set sa 6:2 (uz dva breaka), a mogao je i jednako lako trijumfirati u drugom setu, koji se na koncu posve zakomplicirao.

Kod vodstva 1:0 i 2:1 je Ljubičić propuštao break-šanse, da bi se Fish kod vodstva 5:4 našao u situaciji da servira za izjednačenje u setovima. No, Ljubičić je tada nanizao dva gema, te je kod vodstva 6:5 imao 15-40 na servis Amerikanca (dvije vezane set-lopte), te još jednu priliku, ali su ostale neiskorištene.

U tie-breaku je Ljubičić izbrisao Fishovu prednost od 5:2, kao i njegov servis kod 7:6 za set. Potom je Ljubičić kod 8-7 servirao za 2-0, ali niti on nije bio mirne ruke i naposljetku je Fish uspio dobiti poen na servisu pri vodstvu 9-8 čime je izjednačio rezultat u setovima na 1-1.

Nastavak slijedi u petak.

Roland Garros, tenisači (2. kolo):

Ljubičić (14) - Fish 6:2, 6:7(8)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije