Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetski gimnastički kup

Možnik treći u finalu vježbe na preči u Stuttgartu

Mario Možnik
Renato Brandjolica/Pixsell
14.11.2009.
u 17:10

Na posljednjem natjecanju Svjetskog gimnastičkog kupa u Stuttgartu hrvatski vježbači osvojili su jednu medalju.

Marijo Možnik bio je treći u finalu vježbe na preči s ocjenom 15.150. Ispred njega su se plasirali Nizozemac Zonderland (15.675) i Kinez Zhang (15.300).

Robert Seligman osvojio je šesto mjesto u finalu vježbe na konju s hvataljkama s ocjenom 14.800, dok je Filip Ude bio sedmi u finalu vježbe na tlu (13.950). Ude je nastupio prvi put nakon Mediteranskih igara u lipnju ove godine.

Čakovčanka Tijana Tkalčec bila je jedina naša gimnastičarka u finalu. Završila je šesta na preskoku s ocjenom 13.375. Prva je bila Komrskova. (dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije