Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANTA CATERINA

Može napasti postolje: Zubčić na sjajnom šestom mjestu nakon prve vožnje

Filip Zubčić
Reuters/Pixsell
05.12.2020.
u 11:29

Prvi 'lauf' najbolje je odradio česti Filipov trening partner, Slovenac Žan Kranjec koji je zanimljivu stazu koja ima puno prekida i promjene ritma odvozio natprosječno tečno

Nakon prvoj vožnje veleslaloma u Santa Caterini najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić drži sjajno šesto mjesto te je u odličnoj poziciji za ostvarenje još boljeg rezultata u drugoj vožnji. Filip je jako dobro odvozio gornji i donji dio staze, dok se u srednjem dijelu malo mučio.

Prvi 'lauf' najbolje je odradio česti Filipov trening partner, Slovenac Žan Kranjec koji je zanimljivu stazu koja ima puno prekida i promjene ritma odvozio natprosječno tečno.

Iako je šesti, Filip ima jako dobro vrijeme (+0.69) za svoju poziciju. Dok sedmoplasirani Aleksander Aamodt Kilde ima 35 stotinki slabije vrijeme od Zubčića, drugoplasirani Marco Odermatt (+0.46) i trećeplasirani Alexis Pinturault (+0.48) su od Filipa udaljeni tek oko dvadeset stotinki

Bit će jako zanimljivo promatrati drugu vožnju od 13:30. Prijenos možete gledati na Drugom programu HRT-a.

 

Ključne riječi

Komentara 2

HE
Herceg
14:17 05.12.2020.

Bravo Filipe,ovaj put PRVI 🥇🏆

DU
Deleted user
14:16 05.12.2020.

Tooooo majstore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije