Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza

Može li Modrić biti Kovačev Schweinsteiger?

Luka Modrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
07.10.2014.
u 13:26

Goal vam nudi grafičku analizu prošlosezonskog učinka četvorice igrača koje je Kovač naveo

"Mi težimo drukčijem stilu nogometa, meni na toj poziciji trebaju igrači koji mogu graditi igru. Pojedinci poput Modrića, Rakitića, Xabija Alonsa, Schweinsteigera ili Pirla. Takvi igrači danas predvode vezne linije svih najboljih reprezentacija svijeta", kazao je Niko Kovač.

Time je još jednom dao do znanja da ne odustaje od svoje vizije da Modrić i Rakitić budu zadnji vezni igrači i da mu na toj poziciji ne trebaju destruktivci. To je ono o čemu se najviše polemizira otkako je postao izbornik.

Goal vam nudi grafičku analizu prošlosezonskog učinka četvorice igrača koje je Kovač naveo. Uzeli su u obzir lanjsku sezonu jer igrali su više utakmica, a Schweini još i nije zaigrao nakon SP-a.

Grafički prikaz pogledajte na portalu Goal.com.

>>Niko, ne budi tvrdoglav! Rakitić nije zadnji vezni

Komentara 13

Avatar franioprvi
franioprvi
16:19 07.10.2014.

Schweinsteiger je rovokopac , Luka je umjetnik. Kakav je ovo clanak ?

Avatar Idler 3
Idler 3
13:48 07.10.2014.

Modrić nemre jer je dručiji tip igrača. Rakitić donekle more bez obzira na minuse kojim bute me sad zasuli. Rakete je daleko svestraniji igrač pa uz sve more igrat i desnog/bočnog/krilnog veznog sam kaj je našoj repki problem lijeva strana.

SP
splitskodite1976
17:50 07.10.2014.

Modrić defenzivni vezni,isprid njega Raketa i Kovačić,Rebić može livo,Srna može desno,jos ce brzo igrat mali halilovic,Brozović,Kramaric .Treba ih znat koristit na terenu.To su sve znalci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije