Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Platini priveden u policiju

Može li Katar izgubiti SP? Kladionice srušile tečaj za domaćina turnira

Michel Platini
Foto: DPA/Pixsell
1/9
18.06.2019.
u 14:26

Katar je domaćinstvo dobio 2010. godine, a policija sumnja kako je Platini te izbore namjestio. Jedna kladionica je spustila tečaj na Englesku kao domaćina SP s 10-1 na 6-1

Michel Platini (63) nalazi se u pritvoru u Nanterreu. Nekadašnji Uefin predsjednik priveden je zbog sumnje da je bio umješan u namještanje rezultata prilikom dodjele SP-a Kataru.

Nakon što je isplivala vijest o pokretanju istrage neke su engleske kladionice istaknule mogućnost da se SP 2022. godine premjesti na Otok.

Katar je domaćinstvo dobio 2010. godine, a policija sumnja kako je Platini te izbore namjestio. Jedna kladionica je spustila tečaj na Englesku kao domaćina SP s 10-1 na 6-1.

- Izgleda kako je izbor bio namješten. Katar je dobio domaćinstvo SP-a na nepošten način i sada postoji velika vjerojatnost da mu se ono oduzme. Engleska je među favoritima bude li potreban novi domaćin, jer je jedna od rijetkih zemalja koje mogu organizirati i održati turnir u kratkom roku sa svojom infrastrukturom i prijevozom - istaknuo je glasnogovornik kladionice John Hill.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
komar64
16:59 18.06.2019.

Svakom je novac drag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije