Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitamo vas

Može li Hrvatska pobijediti Francusku i ući u četvrtfinale?

Hrvatska košarkaška reprezentacija
Foto: Fiba/Facebook
05.09.2014.
u 21:22

U ovom trenutku radi se o dvije podjednake reprezentacije, a o raspoloženju ključnih igrača ovisit će tko će u četvrtfinale

Hrvatska košarkaška reprezentacija u posljednjem kolu po skupinama uvjerljivo je svladala Portoriko 103:82 i plasirala se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Španjolskoj. A tamo će igrati protiv Francuske (subota, 18 sati), koja je na ovom prvenstvu bitno oslabljena neigranjem Parkera koji se odmara.

Naši su završili drugi u skupini, dok su Francuzi treći u skupini A. Aktualni europski prvak prvo je izgubio od Brazila (63:65), zatim svladao Srbiju 74:73 te Egipat 94:55, a onda uvjerljivo izgubio od Španjolske (64:88). U posljednjem kolu pao je i Iran 81:76.

U ovom trenutku radi se o dvije podjednake reprezentacije, a o raspoloženju ključnih igrača ovisit će tko će u četvrtfinale. Zanima vas vaše mišljenje, može li Hrvatska pobijediti Francusku?

>>Hrvatska zabila više od 100 poena Portoriku, ušli smo u osminu finala!

>>Važno je da je nakon Portorika i Bogdanović pronašao ritam igre

Komentara 5

DU
Deleted user
06:53 06.09.2014.

Francuzima samo netreba dati sansu da pobjegnu s velikom kos razlikom,jer su onu zavrsnici slabi,i na kraju treba se cuvati i sudija,jer su sudije uvjek na strani francuza,isto desili i srbima,prvo je napravljen prekrsaj prije 30-ak sekundi nad cinimi se Bogdanovice,pa onda jos jedan 3 sekune de prije kraja,ali su sudije pregledali Francuskoj kroz prste,tako da od 2 slobodnjaka,ni je ni jedan odsviran,tako da su francuzi s pola kosa pobjedili,i to jedva.........

BS
bravo_sammir
23:00 05.09.2014.

Naravno da mozemo i pobjediti. Jos da imamo trenera boljeg od osednjeg i jednog centra koji moze igrati obranu moi bi proci i protiv spanjolske, ovako mozda dobijemo francuze a onda pado 30 razlike

LU
lukateli1
11:26 06.09.2014.

kordunas napisa inteligentan savjet! ne treba im 'samo' dati da se odljepe, pa im onda das kos (pobjednicki) u zadnjoj sekundi! Bravo legendo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije