Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno razočaran

Možda ga Dinamo neće ni vidjeti: Ponajbolji igrač Šahtara poludio na čelnike kluba!

Taison
Foto: DPA/Pixsell
1/3
03.09.2019.
u 12:59

Brazilca je odnos uprave do te mjere razočarao da je na svom profilu na Instagramu napisao "Čestitam što ste mi okončali snove"

Nevolje u raju zadesile su još jednog Dinamova suparnika, Šahtar. Ponajbolji pojedinac momčadi Taison istresao se na klub, te je sada veliko pitanje u kakvom će stanju dočekati Ligu prvaka i hoće li uopće nastupati.

Naime, Taison je sve dogovorio s Milanom, međutim, transfer je naposljetku propao jer talijanski klub nije htio platiti čaki 30 milijuna eura za igrača koji će u siječnju napuniti 32. godine.

Brazilca je odnos uprave do te mjere razočarao da je na svom profilu na Instagramu napisao "Čestitam što ste mi okončali snove", iz čega se može zaključiti da mu je motivacija trenutačno ravna nuli.

Hoće li se to odraziti na njegovim nastupima i hoće li uopće biti dio prve momčadi, vidjet ćemo, no Taisonova uloga u udarnom sastavu Šahtara nikako nije zanemariva.

Lani je taj iskusni veznjak odigrao 35 prvenstvenih utakmica i pritom zabio šest pogodaka (četvrti strijelac momčadi), dok je u Ligi prvaka postigao dva ključna gola protiv Hoffenheima čime je Šahtar izborio treće mjesto u skupini iza Manchester Cityja i Lyona.

Podsjetimo, samo dvadesetak dana nakon što je predstavljen kao pojačanje dovedeno za Ligu prvaka, iskusni branič Martin Škrtel odustao je od igranja za Atalantu, prvog Dinamova suparnika u skupini. 

Bila je to neočekivana odluka, a klub iz Bergama uspio je u posljednji trenutak na posudbu dovesti Simona Kjaera iz Seville.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije