Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala

Možda ćemo ostati bez ijednog igrača u Europskoj ligi

Lovre Kalinić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
16.03.2017.
u 15:56

Kalinićev Gent izgubio je kod kuće 2:5 od Genta, i prolazak je gotovo nemoguć. Mitrovićev Beşiktaş ima veće šanse nakon 1:1 kod Olympiacosa.

Nije to bio dan Lovre Kalinića, u prvoj utakmici osmine finala Europske lige njegov Gent kod kuće je izgubio od svog susjeda Genka s 2:5, a neki od primljenih pogodaka idu na dušu našeg reprezentativnog vratara. No, nisu mu to zamjerili ni suigrači, ni klub a ni navijači, jer otkako je došao u taj belgijski klub branio je odlično. Gent će teško nadoknaditi taj zaostatak, ni 3:0 pobjeda nije mu dovoljna za ulazak u četvrtfinale.

Dogodi li se očekivano, da Gent Lovre Kalinića ispadne, izgubit ćemo još jednog našeg igrača u tom natjecanju. Jedini koji bi mogao zaigrati u četvrtfinalu je Matej Mitrović, čiji Beşiktaş igra doma i brani 1:1 iz prve utakmice kod Olympiacosa.

Bit će zanimljivo vidjeti može li Roma poboljšati loš dojam iz Lyona. Vodila je 2:1, a potom je neugodno pobijeđena s 4:2.

U današnjim uzvratnim susretima osmine finala Europske lige igraju (u zagradama su rezultati prvih utakmica), od 19 sati: Genk - Gent (5:2), Beşiktaş - Olympiacos (1:1), Krasnodar - Celta (1:2), a od 21.05 igraju: Ajax - Kopenhagen (1:2), Manchester United - Rostov (1:1), Roma - Lyon (2:4), Brosussia (M) - Schalke (1:1), Anderlecht - APOEL (1:0).

Ždrijeb četvrtfinala Europske lige bit će u petak u 13 sati u Nyonu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije