Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Uniteda

Moyes došao u Njemačku uživo gledati Mandžukića, ali...

David Moyes
Reuters/Pixsell
25.01.2014.
u 13:08

Moyes je pogledao i Tonija Kroosa, kojeg također želi na Old Traffordu. Englezi pišu da je za njega spreman izdvojiti oko 30 milijuna eura.

Prava strka nastala je ovih dana oko Marija Mandžukića. Hrvatski reprezentativac nije bio u kadru u jučerašnjoj utakmici protiv Borussije Mönchengladbach, a iz kluba tvrde da je to zbog lošeg zalaganja na treningu, dok trener Guardiola nije trošio previše riječi na taj slučaj.

- To je bila moja odluka, a ne mislim ju objašnjavati. Ono što se događa u svlačionici, tamo i ostaje. Dakle, nema izjava za javnost, rekao je Pep.

Njemački mediji pišu da je Mandžukić narušio idilu u klubu, a krenule su i teorije zavjere kako ga se Bayern želi riješiti kako bi oslobodio put Lewandowskom.

Takvu situaciju žele iskoristiti engleski klubovi, a kao što smo već pisali, Arsenal bi ga želio dovesti u svoje redove. No, engleski mediji pišu da nije samo Wenger zainteresiran.

Pojavila se informacija u njihovim medijima kako ga želi i Manchester United, a navodno je David Moyes jučer potegnuo skroz do Njemačke kako bi ga uživo vidio u akciji. No, na njegovu žalost, nije ga vidio jer je Mandžo ostao u Münchenu. Daily Mail navodi da je Moyes zainteresiran za Mandžukića još iz vremena dok je igrao za Dinamo, a kasnije mu se i svidio u paru s Jelavićem u hrvatskoj reprezentaciji.

A kako Mandžukića nije bilo, Moyes je pogledao i Tonija Kroosa, kojeg također želi na Old Traffordu. Englezi pišu da je za njega spreman izdvojiti oko 30 milijuna eura.

>>Wenger odmah reagira i dovodi Mandžukića u Arsenal!?

>>Mandžukić zbog nediscipline ostao u Münchenu, Bayern savladao Borussiju (M)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije