Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Mourinho u uzvratu odmara glavne igrače, gosti žele častan oproštaj

Jose Mourinho
Reuters/Pixsell
04.04.2012.
u 09:08

- Nismo još u polufinalu, krenut ćemo u uzvrat jednako odlučno kao i u prvom susretu - izjavio je branič Reala Marcelo

Uzvrat u Madridu bit će odrađivanje posla nakon što su u prvom susretu realovci s tri pogotka u završnici slomili otpor APOELA. Mourinho na teren planira poslati šarolik sastav jer ga u idućih 20 dana očekuje niz teških okršaja u prvenstvu. Na klupi bi trebali ostati Arbeloa, Xabi Alonso, Ozil, Benzema, Marcelo, dok bi se u kadru ponovno trebao naći oporavljeni Angel di Maria, kojeg Mourinho želi što prije vratiti u natjecateljsku formu prije važnih prvenstvenih susreta protiv Valencije, Atletica i El classica s Barcelonom. Ivan Jovanović, strateg ciparske momčadi, rekao je kako smatra da je madridska momčad već u polufinalu te da u današnjem susretu želi ostaviti što bolji dojam.

– Imam veliki motiv da se u Madridu u revanšu predstavimo u pravom svjetlu. Mnogi su odavde odlazili s punom mrežom. Vjerujem da će madridski sastav doći do finala i da na kraju mogu osvojiti Ligu prvaka – izjavio je Jovanović.

Zanimljivost je da je Real u 26 od ukupno 27 puta prošao u iduću fazu natjecanja kada je pobijedio u prvoj utakmici, uključujući i sve tri kad je u prvim susretu slavio rezultatom 3-0. Još je impresivnija statistika Josea Mourinha. Naime, on je sa svim momčadima koje je dosad vodio u Ligi prvaka uspješno prošao četvrtfinalnu fazu natjecanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije