Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacionalni transfer

Mourinho spašava Suareza, daje za njega 30 milijuna funta?!

\'suarez_nnn_spo_061111\'
\'\'
10.01.2012.
u 15:57

Trener madridskog Reala Jose Mourinho priprema "bombu" u siječanjskome prijelaznom roku

Portugalac na klupi kraljevskog kluba spremio je 30 milijuna funta da bi iz Liverpoola doveo, na Otoku "razapetoga" urugvajskog napadača Luisa Suareza. Problematični je nogometaš na meti medija, javnosti i navijača otkako je proglašen krivim za rasističko vrijeđanje igrača Man. Uniteda Patricea Evre zbog čega je dobio osam utakmica suspenzije.

Dodatnu jednu utakmicu suspenzije te 20.000 funta kazne dobio je od Engleskoga nogometnog saveza jer je navijačima Fulhama pokazao srednji prst. A sad će, prema pisanju španjolskih medija, Mourinho pokušati iskoristiti hajku na njega da bi Suareza uvjerio kako mu je bolje da ode što dalje od Engleske. No, nešto će se valjda pitati i Liverpool...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije