Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTANAK NEMINOVAN

Mourinho Realu: Pripremite na startu 50 milijuna funti

Jose Mourinho
AFP
26.05.2010.
u 10:03

Massimo Moratti, predsjednik talijanskog i eurospkog nogometnog prvaka Intera, tvrdi da sa svojim trenerom Joseom Mourinhom još nije počeo pregovore o prelasku u madridski Real.

''Kraljevski klub'' navodno bi trebao platiti oko 16 milijuna eura za sjajnog portugalskog stručnjaka. Moratti tvrdi da je još uvijek daleko trenutak kada će taj transfer biti zgotovljen...

- Srijeda sigurno neće biti dan odluke. Pa, još nisamo niti počeli pregovore – kaže predsjdnik Intera te dodaje.

- Nama slijedi gnjvaža oko pronalaska novog trenera. Ono što je sasvim sigurno, njegovo ime vam neću reći – izustio je to Moratti, kao da već zna tko će naslijediti Mourinha.

Eventualnu opciju Mourinhovog ostanka na San Siru više nitko ni ne spominje...

Mourinho Realu: Pripremite na startu 50 milijuna funti    

Britanska internet stranica Express.co.uk navodi da je Portugalac Jose Mourinho već iznio čelnicima madridskog Reala mnoge svoje želje glede pojačanja "kraljevskog kluba"...

Mourinho, izgleda, uglavnom vjeruje igračima koje je trenirao u svom radnom vijeku, a ovom prilikom je traženje pojačanja usmjereno prema Chelseaju.

"Pripremite na startu 50 milijuna engleskih funti za dva pojačanja koja želim iz Chelseaja".

Express navodi da se tim riječima Mourinho oglasio u smjeru čelnika Reala (ne navodi se kome je to rekao), a dva pojačanja koja želi su Ganac Michael Essien, vezni igrač Chelseaja, te Ashley Cole, engleski reprezentativac.

Zanimljivo da su oba igrača propustila veliki dio drugog dijela sezone koja je završena, a pogotovo je velike probleme imao Essien koji je na Afričkom kupu nacija ozlijedio ligamente koljena i zbog toga nije igrao od siječnja za Chelsea. No, očekuje se da će nesmetano za Ganu nastupiti na skorašnjem Svjetskom prvenstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije