Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ili Rooney ili ništ

Mourinho priznao: Nema više tajni, poslali smo ponudu za Rooneyja

Mourinho (1)
Screenshot youtube
17.07.2013.
u 23:05

- Naša službena ponuda je isključivo novčana i ne uključuje nijednog igrača

Wayne Rooney već je neko vrijeme nezadovoljan u Manchester Unitedu, a Chelsea bi ga volio dovesti na Stamford Bridge. Engleski mediji pisali su da je londonski klub čak i ponudio 11 milijuna eura i Luiza ili Matu, no to je demantirao njegov menadžer Jose Mourinho. Ipak, priznao je da je ponuda poslana, ali da je samo novčana.

- Mislim da je situacija jasna, više nema tajni. Naša službena ponuda je isključivo novčana i ne uključuje nijednog igrača. Želimo Rooneyja, poslali smo ponudu i to je sve što mogu reći. Sada je na potezu Manchester United - rekao je Mourinho te dodao:

- Ili Rooney ili ništa!

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

>>Pogledajte kako je Mourinho pao po stepenicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije