Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Mourinho pokazao C. Ronaldu da zašuti (video)

RONALDO
Pixsell
20.03.2011.
u 20:54

Portugalac u dresu madridskog Reala i u utakmici s gradskim rivalom Atleticom pokazao je svu svoju sebičnost.

Umjesto da slavi sa suigračima pogodak Mesuta Özila, koji je kraljevskom klubu donio prednost 2:0, Cristiano Ronaldo imao je važnijeg posla - protestirao je kod glavnog suca zašto nije dosudio kazneni udarac na njemu.

Dogodilo se to u istoj akciji, u čijem je nastavku Özil zabio pogodak.

Mourinho je to vidio i pokazao svojoj razmaženoj zvijezdi da zašuti.

- Momčad je umorna, i ja sam umoran, no ja sam trener i bit će kako ja kažem - samo je kratko prokomentirao novi ispad C. Ronalda, koji je protiv madridskog Atletica ozlijedio prepone.

Prema prvim prognozama, izbivat će tri tjedna s terena i mogao bi propustiti prvu utakmice četvrtfinala Lige prvaka s Tottenhamom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije