Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od Ibre

Mourinho opovrgnuo glasine, ništa od povratka legende na Old Trafford

Jose Mourinho
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
26.10.2018.
u 11:33

Mourinho muči muku s napadačima.

Jose Mourinho, portugalski strateg kojem se opasno trese stolica na Old Traffordu, u petak je izjavio ispred novinara da mogu zaključiti priču o povratku Zlatana Ibrahimovića u dres Manchester Uniteda u siječnju.

Upitan postoji li doista takva opcija, Mourinho je odvratio da nema nikakve nade da se takvo što dogodi, pa dodao da i dalje vjeruje u Romelua Lukakua.

Belgijski napadač već osam utakmica nije zabio pogodak, a Manchester Unitedu će posao protiv Evertona u nedjelju (Old Trafford) dodatni otežati činjenica da Alexis Sanchez neće biti spreman.  

Komentara 2

Avatar southman
southman
13:13 26.10.2018.

A da kupi Gavranovića i Hajrovića !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije