Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETAK KRAJA

Mourinho opovrgava da odlazi iz Reala: Nisam ništa potpisao!

jose mourinho portal
NI Syndication/Pixsell
20.03.2013.
u 15:23

U nogometnim krugovima šuška se da će Jose Mourinho napustiti Real Madrid do kraja sezone.

Iako kruže priče da nije u dobrim odnosima s predsjednikom kluba Florentinom Perezom i da će napustiti mjesto trenera Real Madrida do kraja ljeta, Mourinho opovrgava sve glasine.

- Nisam ništa dogovorio s Real Madridom o odlasku. Nisam ništa potpisao, to je čista besmislica - izjavio je Mourinho za televiziju RTP.

- Kritike me ne opterećuju. Ništa me ne motivira više nego vlastita volja i želja - odlučno tvrdi Jose koji u budućnosti ne želi trenirati izvan Španjolske, Engleske, Italije ili Francuske.

Jose Mourinho odbio je prisustvovati na dodjeli Zlatne lopte i nagrade za najboljeg trenera u Zurichu.

- Nekoliko ljudi me nazvalo i poručilo mi da su glasali za mene, a kasnije kada je objavljena lista s glasovima, druga imena su izašla kao njihov glasački izbor. To je razlog zašto se nisam pojavio na dodjeli - objasnio je portugalski trener.

Mourinho sumnja u namještanje izbora i optužuje FIFA-u za brojne nepravilnosti.

- Krivim FIFA-u za nepravedan izbor jer su na površinu isplivale nepravilnosti oko odabira. Znali su kako stvari stoje, ali nisu ništa učinili kako bi se ovakve stvari izbjegle - kritizirao je trener Real Madrida.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije