Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plaća je ogromna

Mourinho našao novi posao...ali United ne smije spominjati

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
15.01.2019.
u 15:02

Prva utakmica koju će Mourinho komentirati je utakmica Katara i Saudijske Arabije u Azijskom kupu, a dva dana kasnije očekuje nas vrhunac - derbi Arsenala i Chelsea uz stručni komentar "The Special Onea"

Jose Mourinho prije mjesec dana dobio je otkaz u Manchester Unitedu i pritom dobio ogromnu otkupninu. Ipak, nije dugo besposličario  te je potpisao ugovor s televizijom beIN Sports kojim je postao njihov stručni komentator. Komentirat će razna natjecanja, ali i Premierligu.

Tako se pridružio nizu uglednika koji komentiraju za katarsku televiziju: Zlatanu Ibrahimoviću, Paulu Scholesu, Ruudu Gullitu, Arseneu Wengeru, Marcelu Desaillyju, Yayi Toureu, Nemanji Vidiću, Wesleyju Sneijderu i Graemeu Sounessu, piše The Times.

Ipak, jedan dokaz da je i dalje "Posebni" je iznos njegove plaće od čak 67 tisuća eura po utakmici koju bude komentirao. 

Mourinho će ipak morati uvesti malu autocenzuru te neće spominjati svoj bivši klub sukladno klauzuli iz ugovora s Manchester Unitedom, koja ga obavezuje da u javnim istupima ne smije komentirati Manchester United ni išta vezano za klub.

Prva utakmica koju će Mourinho komentirati je utakmica Katara i Saudijske Arabije u Azijskom kupu, a dva dana kasnije očekuje nas vrhunac - derbi Arsenala i Chelsea uz stručni komentar "The Special Onea".

>> Pogledajte uvjete u kojima je Dinamo odigrao prijateljsku utakmicu

 

Ključne riječi

Komentara 1

NI
niksonja59
18:31 15.01.2019.

Ko zna,zna,a to je:special one.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije