Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Mourinho: Nećemo podcijeniti Lyon

Mourinho
Reuters
22.02.2011.
u 10:30

- Znamo svoje sposobnosti i nećemo ih podcijeniti, no ipak, mi smo Madrid - rekao je Mourinho

Trener Real Madrida Jose Mourinho uoči utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Lyona odao je počast protivniku. Nije to ništa čudno jer su upravo Francuzi prošle godine izbacili Madriđane iz ovog natjecanja.

- Lyon je dobra momčad koja ima iskustva u ovakvim utakicama. Mislimo li da će nam biti lako, tek onda će nam biti teško. Moramo dobro odigrati obje utakmice - kazao je Jose.

No, morao je dodati:

- Znamo svoje sposobnosti i nećemo ih podcijeniti, no ipak, mi smo Madrid - istaknuo je strateg Španjolaca.

Prošle godine osvojio je naslov Lige prvaka s Interom, ove godine brani ga, samo s drugom momčadi.

- Kad sam bio u Interu, klub nije osvojio Ligu prvaka 50 godina. Mogu li ja uspjeti i ove godine? Moramo pobijediti Lyon. Zidane nam je dao puno savjeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije