Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjetničko pojačanje
Povratak na članak

Mourinho neće Zidaneu dopustiti da mu se petlja

Na utakmicu u Amsterdam Zidane je putovao uz Realove legende Valdana i Boutragena. Iza njega je sjedio Mourinho pa tek onda nogometaši Reala

Komentari 1

SA
santos008
14:28 24.11.2010.

Na utakmici Ajax-Real,Alonso i jos jedan Realov igrac imaju zute kartone ,nesto kasnije ,Morinjo zove Alonsoa i sapuce mu nesto na uho,a njegov pomocnik otrcao kod golmana i isto sapuce nesto sto golman prenosi igracu koji ima zuti karton.Ubrzo zatim Alonso izvodi slobodan udarac,dotrci do lopte pa se vrati da ponovno uzme zalet i tako tri -cetiri puta.Ajaxovci protestiraju i sudija mu daje drugi zuti ,odnosno crveni karton,nedugo poslije toga golman namjesta loptu na peterac a udarac izvodi igrac kome je golman prenio poruku ,isto radi kao i Alonso ,Ajakx protestira sudija mu daje drugi zuti odnosno crveni karton tako da real zavrsava utakmicu sa 9 igraca ,a ova dvojica ce pauzirati protiv Oksera kod kuce.Ustudiu se vodi rasprava kako to nije fer ali da nije ni protiv pravila.To je ta fakinstina o kojoj je govorio \'\'Vaha\'\' a Rukavina shvatio banalno ili ovi sto su bili na pijanki.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.