Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritiziraju Pogbu

Mourinho napao bivše nogometaše: 'Nisam im ja kriv što im treba svaka funta za preživljavanje'

Jose Mourinho i Pep Guardiola
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.03.2017.
u 15:16

"Pogba i njegova obitelj zaslužuju poštovanje. Ja sam vrlo zadovoljan njegovim igrama i klub je zadovoljan"

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho ocijenio je kako Paul Pogba nije zaslužio kritike koje na njegov račun upućuju bivši nogometaši koji sada rade kao komentatori u novinama i na televiziji.

"Nije Pogba kriv što zarađuje deset puta više negoli su to igrači zarađivali u prošlosti. Nije njegova krivnja što su neki bivši igrači, koji su sada komentatori, u velikim problemima i treba im svaka funta da bi preživjeli. Brine me što ima toliko zavidnih ljudi", kazao je Mourinho za britanske medije.

 Pogba je proteklog ljeta stigao u Manchester United iz Juventusa, kojem je isplaćena odšteta od 102 milijuna eura, a u Unitedu navodno ima godišnju plaću od 17 milijuna eura.

 "Pogba i njegova obitelj zaslužuju poštovanje. Ja sam vrlo zadovoljan njegovim igrama i klub je zadovoljan. Također, veseli me što Pogbu uopće ne zanima što o njemu drugi govore", dodao je Mourinho.

>>Chelsea izbacio United, Conte i Mourinho umalo se potukli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije