Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB GA PRODAJE

Mourinho i Kovač u borbi za hrvatskog reprezentativca

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
16.12.2018.
u 07:00

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić dobit će zeleno svjetlo stigne li ponuda od 50 milijuna eura, koliko milanski klub traži.

Prema pisanju talijanskog Tuttosporta, Inter je spreman prodati Ivana Perišića ove zime. Hrvatski reprezentativac dobit će zeleno svjetlo stigne li ponuda od 50 milijuna eura, koliko milanski klub traži.

Isti izvor navodi da je zainteresiranih klubova mnogo te da će Manchester United, Bayern i Atletico pratiti razvoj situacije i u pravo vrijeme poslati ponude. Tako će se za njega boriti Niko Kovač i Jose Mourinho.

Ključne riječi

Komentara 3

LU
lukborn
10:07 16.12.2018.

Hrvoje Delaču debilu!!!!! Pa jel ti neugodno pizd ti materina više

DU
Deleted user
10:50 16.12.2018.

Nas ajduk se isto ukljucio u utrku za Perisica. Prsuti su spremni, a Perisic ima visoko celo.

DU
Deleted user
08:06 16.12.2018.

Ugledni športski list "Sarma na skijama" javlja kako Perišić ni za kakve milijunčeke ne može napustiti sadašnji klub. Jednako "vjerodostojno" kao i svaka druga objava o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije