Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMA UZELA BOD

Mourinho 150. put zaredom bez poraza kod kuće

Mourinho
Reuters
08.11.2009.
u 23:30

Nogometaši Intera nisu uspjeli u posljednjem dvoboju 12. kola talijanske Serije A svladati Romu, ali su remijem (1:1) donijeli svome trener Joseu Mourinhu nevjerojatnu 150. uzastopnu domaću pobjedu.

Roma je do vodstva na San Siru došla u 13. minuti kada je crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić nadskočio Interova braniča Lucija i glavom poslao loptu iza Julija Cesara.

Aktualni je prvak nakon toga počeo igrati odlučnije što se isplatilo nakon tri minute nastavka kada je Samuel Eto'o iskoristio dodavanje Thiaga Motte. No, daljnji napadi “nerazzurra” više nisu donijeli ploda, pa se Interova prednost u odnosu na drugoplasirani Juventus smanjila na pet bodova.

Ono što je dalo začin ovoj utakmici je doista čudesan podatak o umijeću brbljavog, ali i iznimno uspješnog portugalskog stratega Josea Mourinha. Posljednji je, naime, put prvenstvenu utakmicu na domaćem terenu izgubio davnog 23. veljače 2002., još dok je vodio Porto. Tada ga je s 3-2 svladala Beira Mar. Otada je s Portom, Chelseajem i Interom 150 puta izašao neporažen iz domaćih ligaških okršaja.

Serie A, 12. kolo:
Inter - Roma 1-1 (Eto'o 48 / Vučinić 13)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije