Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi lijevi branič
Povratak na članak

Moubandje: Znam da je Dinamo velik klub, ima mentalitet poput PSG-a

Došao sam u Dinamo jer želim igrati Ligu prvaka. Znam da je Dinamo velik klub koji u svakoj utakmici traži pobjedu, klub koji ima mentalitet poput PSG-a u Francuskoj, koji stalno osvaja trofeje – kazao je Švicarac

Komentari 2

NI
NikoCro
16:39 17.07.2019.

Jel ostaji i jedan Hrvat u nasoj Svetinji, cini mi se ne

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
19:24 17.07.2019.

Dobro došao i da super opravdaš dolazak.Ono što nemamo treba što je moguće kvalitetno popunit. Vjerujem da je struka dovela vrijedno pojačanje. Isto tako moramo gurat i naše dečke. Dobro bi bilo da klubovima to bude vodilja,nije loše po tom pitanju np. 2 hnl je puna mladosti. Ali ima prostora za bolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.