Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP BIH

Mostarski Zrinjski u visokorizičnoj utakmici uzeo prvu duplu krunu u povijesti

Zenica: Zrinjski pobijedio Velež u finalu Kupa BiH
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/4
17.05.2023.
u 20:41

Momčad Zrinjskog je rekorder s osam osvojenih naslova prvaka Bosne i Hercegovine. I prošle godine ova momčad je završila na prvom mjestu Premijer lige BiH pod vodstvom Sergeja Jakirovića koji od ovoga proljeća vodi momčadi Rijeke

Hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara, pod vodstvom hrvatskog stručnjaka Krunoslava Rendulića, osvojio je nogometni Kup u BiH čime je kao prva momčad u toj zemlji spojio dvostruku krunu budući je ranije, čak šest kola prije kraja, postao prvak. 

U finalnome susretu Kupa, odigranom u Zenici, Zrinjski je bio bolji od još jedne momčadi iz Mostara, Veleža kojeg je pobijedio 1-0. Jedini strijelac bio je u 52. minuti Mario Ćuže koji je u Zrinjskom na posudbi iz zagrebačkog Dinama.

Zrinjski je bio bolji u prvom dijelu susreta, a momčad Veleža je pokušala pritiskom nakon primljenog pogotka promijeniti rezultat. No, nisu uspjeli. Policija je susret ocijenila visokorizičnim zbog čega su navijači Zrinjskog i Veleža došli iz dva odvojena pravca, a u osiguranje njihova dolaska i odlaska iz Zenice angažirano je pet policijskih agencija.

GALERIJA Nabujala Korana potopila stadiona Karlovca

Zenica: Zrinjski pobijedio Velež u finalu Kupa BiH
1/5

Momčad Zrinjskog je rekorder s osam osvojenih naslova prvaka Bosne i Hercegovine. I prošle godine ova momčad je završila na prvom mjestu Premijer lige BiH pod vodstvom Sergeja Jakirovića koji od ovoga proljeća vodi momčadi Rijeke.

VEZANI ČLANCI:

Njega je na klupi Zrinjskog još uspješnije naslijedio Krunoslav Rendulić. Zrinjskom je ovo drugi osvojeni Kup u povijesti.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
18:05 18.05.2023.

Bravo braćo Hrvati iz Herceg Bosne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije