Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska - Hrvatska 0:3

Mostar pod opsadom policije za vrijeme utakmice

'11.11.2011., Zagreb - Navijaci u Caffe Clubu History u Tkalcicevoj ulici gledaju nastup hrvatske nogometne reprezentacije u utakmicu protiv Turske na dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Euro 2012.
'Goran Stanzl/PIXSELL'
12.11.2011.
u 08:18

Policija u Mostaru, Stocu, Čapljini, Travniku, Bugojnu... nije ništa prepuštala slučaja. Poučeni ranijim iskustvima kada su nakon ovakvih utakmica redovito izbijali međunacionalni sukobi, jučer su blokirali cijeli grad

Hrvatska i Turska uvijek su opasan par za cijelu BiH, a kada se tome pridoda i susret Sušićevih izabranika, onda možete vidjeti što znači 'bure baruta'. Upravo to je Mostar. Na svakom križanju bili su brojni pripadnici specijalne policije.

Lijeva (bošnjačka) obala Neretve nije imala puno razloga za slavlje, ali se zato slavilo na zapadnoj. Hrvati su se u ovom gradu dobro pripremili pa su uz šahovnice imali i zastave Portugala. Da bi provokacija bila potpuna.

- Ne sjećam se kada sam zadnji put pogledao bilo kakvu utakmicu. Tko god da igra, ja moram dežurati na ulici, požalio nam se policajac s mostarskog križanja koji je zabranjivao prolaz s jedne strane grada na drugu. U Mostaru su sinoć bile i brojne novinarske ekipe očekujući velike nerede.

Za razliku od Mostara u Hrvatskoj se slavilo puno mirnije. Diljem Lijepe naše proslavljena je pobjeda kockastih i za navijače nema dvojbe: Idemo na Euro!

Ključne riječi

Komentara 17

GO
golo
10:20 12.11.2011.

ma koje su to razlike od poglavnika koji je ujedinio muslimane i katolike, a gle sto komunisti i partizani uradise i sve to zlo na dobrobit srba

BK
B Kosa
10:35 12.11.2011.

Golo sa tobom se slazem da smo normalni ljudi nebi nam trebo ni jedan policajac Kao Hrvat naravno da navijam za Hrvatsku ali u srcu nemam nikakve mrznje ni prema Turskoj i nebi nikoga izazivo ni u kom slucaju voli sam da je i Bosna pobjedila i zao mi je sto nije

Avatar tomislav21
tomislav21
10:10 12.11.2011.

mi HRVATI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije