Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan napad

Most traži ostavke HNS-a: 'Mamić ima svog čovjeka u svakom ministarstvu, Plenković se mora uključiti!'

Zdravko Mamić - Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
05.03.2017.
u 12:35

- Zakon o sportu ima dvojbene stavke koje se tumače na različite načine, ali treba poštivati postojeći zakon bez dvojakih tumačenja.

Prije tjedan dana Most se oglasio priopćenjem u kojem je iskazao nezadovoljstvo radom Hrvatskog nogometnog saveza i zatražio ostavke čelnih ljudi. Nikola Grmoja to je dodatno objasnio u razgovoru na N1 televiziju u emisiji Točka na tjedan.

- Zakon o sportu ima dvojbene stavke koje se tumače na različite načine, ali treba poštivati postojeći zakon bez dvojakih tumačenja. U suradnji s navijačima ćemo predložiti cjeloviti Zakon o sportu koji će obuhvatiti sve sportove, a ne samo nogomet. U HNS-u ima puno članova HDZ-a od kojih Plenković može tražiti da vrate stranačke članske iskaznice i da istupe iz članstva HNS. Instrumenti su u rukama HDZ-a. A Janica Kostelić kao čelna osoba u Uredu za hrvatski sport može poslati inspekciju na teren, rekao je Grmoja pa dodao:

- Mi ne kontroliramo taj Ured za sport, nije u našoj ingerenciji. Plenković i Opara su rekli da se Zakon o sportu mora provoditi i ja ne znam što više treba napraviti. Pozivam da i ovdje dođu inspekcije. S naše strane nema opstrukcija, mi ćemo biti vjetar u leđa promjena.

Na pitanje tko štiti Šukera i Mamića rekao je:

- Ne znam, ali vidi se da je to dobro razgranata mreža, ima tu i pravosuđa i drugih institucija, ja bih rekao da Mamić u svakom ministarstvu ima nekog svog čovjeka. Tako mi kažu i navijači, rekao je Grmoja i zatražio od premijera Plenkovića da se više uključi u tu priču.

Što je još rekao Nikola Grmoja možete pročitati OVDJE.

>>Trener Intera poludio na Dinamo: Ovo je masakr, gore nego u Vinkovcima. Rijeka će vas pomesti!

Komentara 34

Avatar cluesblues
cluesblues
12:57 05.03.2017.

a da se grmoju priupita zasto ne dolazi na sjednice sabora za sto prima debelu placu a istovremeno se ima vremena pojavljivat u kojekakvim emisijama i bavit se predizbornim populizmom? ili zbog cega se suti o jucerasnjem sudackom poklonu bodova rijeci, zasto se sad ne cujemo "sramim se..." od moralnih vertikala jelicica i drustva?...umjesto toga daje se prostor ovom grmoji, zastupniku koji je rijetko na radnom mjestu ali je zato uvijek spreman za populizam i predizbornu kampanju - licemjerno gradi karijeru na pljuvanju po dinamu (nije ni prvi ni zadnji) dok ga istovremeno ne tangira niti jedan stvarni problem u drzavi...sramota i za njega ali i za one koji objavljuju njegove predizborne pamflete...

GE
genex
13:23 05.03.2017.

grmoja,kažu mi neki navijači da si ti zoofilist.molim VL da me ne briše jer kad grmoja otkrije koji su to navijači koji mu kažu da mamić drma s pola države,ja ću isto otkriti koji su mi navijači rekli da je on zoofilista. ti si obična nula od čovjeka.

IN
Ineboimorejeplavo
13:05 05.03.2017.

Huligani u novinama i politici a ne u svečanoj loži Donama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije