Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj agoniji u Tottenhamu?

Moskovski Spartak želi dovesti Niku Kranjčara

\'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar on the bench Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
26.03.2011.
u 14:40

Ruski mediji raspisali su se da je moskovski Spartak opasno zagrizao za hrvatskog reprezentativca i nogometaša Tottenhama Niku Kranjčara.

Vlasnik Leonid Fedun želi Spartaku, koji je posljednjih 10 godina u sjeni Zenita, Rubina i CSKA-a, vratiti stari sjaj pa će posegnuti duboko u kasu kako bi na Lužnjiki doveo profinjenog hrvatskog veznjaka.

Za Kranjčarov dolazak Rusi su, prema nekim informacijama, spremni platiti 10 milijuna eura odštete Tottenhamu, a nadaju se da naš igrač neće imati ništa protiv dolaska u Moskvu, to više jer na White Heart Laneu u posljednje vrijeme samo grije klupu.

Za Kranjčara interes iskazuje i njemački bundesligaš Werder, koji je zimus poslao ponudu tešku šest milijuna eura, no Redknapp je Nijemce glatko odbio.

Možda ga 10 milijuna eura ipak smekša.

Kranjčar je za Tottenham vezan ugovorom do 2013. godine.

Komentara 3

JO
jozinho
15:40 26.03.2011.

za niku bi bilo najbolje da ode u njemacku bundesligu.....10 miilijuna mi se cini previse za njega...5-7 su ok

CP
copy paste
17:24 26.03.2011.

za igrača kakav je niko-10 milijuna ko iz topa.teško se nađe takav kvalitetan veznjak,profinjene tehnike.ak je ona spodoba manđukić otišo za 9 onda po toj logici niko vrijedi bar duplo.

MA
MAMUZAR
21:31 26.03.2011.

Za Niku Ruska liga bi mu pravo prijala,Maximalna vrijednost 7 nista vise ne vrijedi. Za reprezentaciju nista nepokazuje, za Tottenham samo grije stolice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije