Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U AUSTRALIJI

Morski pas prijeti našim jedriličarima!

morski pas
Reuters
07.12.2011.
u 09:05

Na Svjetskom jedriličarskom prvenstvu u Fremantleu pokraj Pertha morska je neman nakratko zaustavila natjecanje.

Veliki bijeli morski pas uočen je u utorak navečer u neposrednoj blizini luke u Fremantelu, upozorenje je koje su jutros na sastanku s vođama reprezentacija prenijeli organizatori Svjetskog prvenstva u jedrenju. Stoga je danas povećan broj ophodnji koje iz zraka i s mora nadziru područje natjecanja kako bi na vrijeme uočili potencijalnu morsku opasnost.

Nakon što se jučer zbog nevremena natjecanje otkazano, danas su predviđena tri plova kako bi se nadoknadio dio zaostatka. Od četiri discipline u kojima ovoga tjedna nastupaju hrvatski jedriličari naš najbolje plasirani predstavnik zasad je Ivan Kljaković Gašpić na četvrtom mjestu u klasi Finn.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:19 07.12.2011.

Prijeti i drugim jedrilicarima, nije valjda fiksiran samo na nase...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije