Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN - INTER 2:3 (VIDEO)

Moratti: Sad bih opet Barcu!

\'Bayern Munich\'s Danijel Pranjic (L) challenges Inter Milan\'s Wesley Sneijder during their second leg round of sixteen Champions League soccer match in Munich March 15, 2011.  REUTERS/Michaela Rehl
Reuters
15.03.2011.
u 22:36

- Želim li Real u četvrtfinalu? Ne, radije - Barcelonu! - kazao je samouvjereni Moratti.

To su bile scene kao poslije dramatičnoga finala Lige prvaka iz 1999. godine na Nou Campu. Kao i nakon antologijskoga potopa protiv Manchestera, Bayernovi igrači i sinoć su popadali na travnjak od jada, jecali i zapomagali, proklinjali zlu sreću. A, kao i prije 12 godina, sami su si krivi za debakl.

Bavarci su u prvom dijelu u nezaustavljivome jurišu drobili Inter, nizali prigodu za prigodom, pogodili i vratnicu, činilo se da europskom prvaku nema spasa. Do pola sata prije kraja Intera nije bilo nigdje, a onda je jedan hitac Sneijdera pokrenuo lavinu. Nakon što je Nizozemac pogodio za 2:2, njemački stroj je zatrokirao, a ubrzo i potpuno stao.

Brat igrao u Dinamu

Rummenigge, Hoeness u loži i Van Gaal na klupi skamenjenih su lica promatrali kako bavarski ponos tone poput Titanica, a u 88. minuti zanijemili su od šoka: Eto’o je progurao loptu do Pandeva, a Makedonac zakucao pod gredu i odveo Inter u četvrtfinale!
 
Neobuzdano su slavili Talijani na tribinama Allianz Arene, baklje su upaljene u Milanu, ali i Goranovoj rodnoj Strumici, a slavilo se bogme i u Azerbajdžanu, u Mughanu, gdje danas igra mlađi Pandev, Saško, nekada Dinamov centarfor.

Tako je Inter, neuvjerljiv i kilav u prvoj utakmioci, ipak pokazao da je velika momčad. Nije ga pokolebao ni poraz na San Siru, niti sinoćnji Bayernov uragan i vodstvo 2:1. Europski prvak ipak ima trojicu igrača svjetske klase, Sneijdera, Eto’oa i Pandeva, s kojima je dalje među favoritima ovoga natjecanja.

Mourinhov poziv

Razdragani Interov predsjednik Massimo Moratti odmah se poslije utakmice pohvalio kako ga je nazvao Jose Mourinho i čestitao na prolazu.

- Želim li Real u četvrtfinalu? Ne, radije - Barcelonu! - kazao je samouvjereni Moratti.

Ovaj je poraz samo potvrda Bayernove sezone užasa, u kojoj je već u ožujku ispao iz utrke za trofejima. Podsjetnik: u prošloj je u Njemačkoj osvojio dvostruku krunu, te igrao finale Lige prvaka. Vrijeme je za potpuni remont...

- Već četvrti ili peti put ove sezone ispustili smo pobjedu. Previše smo promašivali, a Inter je sve svoje šanse iskoristio. U poluvremenu smo se dogovorili da moramo ostati čvrsti i kompaktni, ali kada sam vidio da se ne držimo dogovora, slutio sam da neće dobro završiti - kazao je utučeni Van Gaal.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar that_good
that_good
23:20 15.03.2011.

odlična tekma, ali mislim nezaslužen prolaz Intera, žao mi bavaraca...

OB
-obrisani-
23:02 15.03.2011.

Ola se opet *....ra sa njegovim kako ce pobjediti Inter,zabit jedan gol.... Zabili ste dva , dobili tri... Uvijek je tak kad unaprijed laprdas... Kup ade,liga prvaka ade.... Ade Van Gaal..

OB
-obrisani-
23:26 15.03.2011.

Pa da Bayern nema te rupe u vidu hrvatine Pranjića u odbrani još bi nekkao išlo ali taj je dobar jedino za vanka World Cup kockaste i za cuganje u Funtani sa kockastima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije