Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKAŠ GODINE
Povratak na članak

Moramo se pomiriti s time da će Hrvatska postati druga liga, nerealno je očekivati uspjeh

- Okolnosti su se toliko promijenile da je nerealno očekivati uspjeh, pogotovo klupski. Došlo je do toga da se moramo pomiriti s time da ćemo postati druga liga, uz povremeni bljesak velikih talenata kojih će uvijek biti - kaže Aramis Naglić

Komentari 5

DU
Deleted user
22:50 04.02.2023.

Pomirili smo se s time već. Nažalost. Iako, nije ni to dobro. Ali ja uvijek mislim (i znam) da se čovjek može (po)dignuti, itekako, i na višu razinu od one na kojoj je bio, time i naša košarka. Iskreno, želim im to, od srca. Šteta kako smo se srozali. Baš šteta.

VL
BE
Berri
15:52 05.02.2023.

Svi smo se s time pomirili, košarku nitko ne gleda, trenera koji rade s djecom je sve manje. Ako bi počeli igrati košarku run and gun, da imamo 80 pokušaja za 3 poena onda bi možda i mogli uspjeti, samo što nam onda treba druga vrsta trenera i treninga i igrača.

VL
LL
lijepa_li si
10:00 05.02.2023.

nažalost točno. i nitko se ne buni nitko ne traži odgovornost nema zabrinute javnosti nema išušitelja močvare...

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
08:23 05.02.2023.

Druga??

VL
DA
darko00
22:53 04.02.2023.

druga liga! Naglicu optimist si... volim i pratim kosarku, ali mi smo pri pri dnu euuprske kosarke. ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.