Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:

'Moramo paziti da nas ne ponesu emocije i prevelika želja'

Matjaž Kek
Goran Kovačić/Pixsell
27.11.2013.
u 15:56

- Napravit ćemo sve što je u našoj moći da dođemo do tri boda. Jedino moramo paziti da nas ne ponesu emocije i prevelika želja - rekao je Kek.

Rijeka u 5. kolu Europske lige na Kantridi dočekuje portugalsku Vitoriju (19 sati), a trener domaćina Matjaž Kek najavljuje tri boda.

- Napravit ćemo sve što je u našoj moći da dođemo do tri boda. Jedino moramo paziti da nas ne ponesu emocije i prevelika želja - započeo je Kek te dodao:

- Imamo mogućnost prolaska iako nismo najbolje krenuli. Dat ćemo sve sebe, nadam se i pokazati se u najboljem svijetu, a onda ćemo vidjeti hoće li to donijeti bodove. Rezultat je na kraju splet činjenica koje se pokažu u utakmici.

U prvoj utamkici u Guimaraesu Riječanima je velike probleme stvarao Moussa Maazoua.

- Nije sam on jedina opasnost. Portugalci su jako opasni u okomitoj igri i treba paziti na one koji mu poslužuju loptu - rekao je Kek te se osvrnuo na poraz Rijeke u Portugalu.

- Mi smo tamo bili odlično postavljeni, ali oni su sa samo jednom rotacijom došli do situacije u kojoj su nas razbili. Mi u toj utakmici nismo bili dobri - rekao je trener Rijeke, dok je veznjak Mate Maleš istaknuo kako je rezultat u prvoj utakmici (op.a. poraz Rijeke 0:4) bio slučajan.

>> Matjaž Kek: 'Za još bolji nogomet morate stvarati i kvalitetnije trenere'

Ključne riječi

Komentara 1

MV
Mijat vrdoljak
07:32 28.11.2013.

U ovoj smo utakmici bili odlično postavljni pa onda u ovoj smo utakmici bili loši nešto ne štima, ali o o je vrhunac gluposti: poraz od 0 4 je slučajan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije