Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Rakitić:

'Moramo odigrati najbolju utakmicu naših života i donijeti trofej kući'

Ivan Rakitić
Foto: UES/Pixsell
08.05.2014.
u 14:02

- Igrao sam puno velikih utakmica, ali u ovoj ću uživati. Osvojio sam Njemački kup sa Schalkeom, ali ovo je drugačije jer smo na pragu uzimanja međunarodnog naslova - rekao je Rakitić.

Ivan Rakitić u srijedu će predvoditi Sevillu u utakmici sezone protiv Benfice u finalu Europske lige u Torinu. U Sevilli se već naveliko razmišlja o tom dvoboju.

- Moramo odigrati najbolju utakmicu naših života, izvući svu snagu koja nam je ostala i donijeti sreću navijačima. Moramo vratiti trofej kući jer mu je mjesto tu. Kad sam dolazio ovdje, želio sam velike stvari i sada je taj dan napokon tu. Želja svih u i oko kluba je ogromna i uz poštovanje prema protivnicima, nitko ne živi za taj trofej poput nas - rekao je hrvatski veznjak.

Rakitić će tako imati priliku da kao kapetan podigne veliki trofej.

- Igrao sam puno velikih utakmica, ali u ovoj ću uživati. Osvojio sam Njemački kup sa Schalkeom, ali ovo je drugačije jer smo na pragu uzimanja međunarodnog naslova - dodao je Raketa.

Sevilla prije finala protiv Benfice treba još odraditi gostovanje kod Getafea, a u posljednje vrijeme imali su nekoliko lošijih rezultata.

- To je normalno jer je sezona duga. Ipak, u odnosu na početak sezone, napredovali smo kao momčad, igramo na visokoj razini i suparnici u utakmice protiv nas ulaze sa strahom i poštovanjem - zaključio je Rakitić.

>> Luki Liga prvaka, meni u Torinu prvi trofej u karijeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije