Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leonardo Jardim

Monacov trener: Želimo nastaviti svoj san

Monaco - juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
09.05.2017.
u 00:18

Juve nas je stavio u vrlo nepovoljnu situaciju na našem terenu. Ako želimo proći dalje, morat ćemo pokazati mnogo više. Neće biti lako, možemo promijeniti neke stvari, ali opet moramo dati sto posto - rekao je Jardim

Monaco će u utorak u Torinu (20.45 sati) protiv Juventusa pokušati nadoknaditi dva pogotka zaostatka iz prve utakmice i izboriti finale Lige prvaka. Utakmicu je najavio trener Monaca Leonardo Jardim:

- Juve nas je stavio u vrlo nepovoljnu situaciju na našem terenu. Ako želimo proći dalje, morat ćemo pokazati mnogo više. Neće biti lako, možemo promijeniti neke stvari, ali opet moramo dati sto posto - rekao je Jardim i pojasnio kako bi iskustvo moglo imati presudnu ulogu:

- Ako pogledamo u povijest Juventusovih nogometaša, Juve je momčad na najvišoj razini s vrlo iskusnim igračima, a oni s najmanje iskustva i dalje su iskusniji od naših najiskusnijih, stoga možete samo zamisliti tu razliku.

Pojasnio je i kako će postaviti igru u sutrašnjem dvoboju:

- Moramo krenuti u napad, bez da razmišljamo o lošem ishodu. Očito je da su zreliji od nas, ali poraženi smo jer nismo bili prisebni u završnici. Sutra želimo nastaviti ovaj san, naš cilj je stići do finala i dat ćemo sve od sebe.

Komentara 1

ŠK
Škarpina
11:56 09.05.2017.

onda ostanite spavati u krevetu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije