Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SE, MOŽE SE

Monaco za 70 milijuna doveo Moutinha i Rodrigueza

Joao Moutinho
Reuters/Pixsell
Autori: mp/VLM, sh/VLM
24.05.2013.
u 22:34

Oba igrača koji su s Portom nedavno osvojili naslov su potpisali petogodišnje ugovore, ali Monaco ne namjerava stati na tome.

Novi francuski prvoligaš Monaco doveo je Portov dvojac - Joaoa Moutinha i Jamesa Rodrigueza za 70 milijuna eura! Klub u kojeg je ušao bogati Rus Dmitrij Ribolovljev ne štedi u namjeri stvaranja megamomčadi.

Oba igrača koji su s Portom nedavno osvojili naslov su potpisali petogodišnje ugovore. Monaco ne namjerava stati na tome. Spominje se dovođenje Victora Valdesa koji će biti konkurencija našem Danijelu Subašiću, ali i Falcaa koji bi koštao 60 milijuna eura.

Benitez se vraća u Italiju, preuzima Napoli i igra LP

Rafael Benitez dogovorio je preuzimanje Napolija, tvrde talijanski mediji. – Dogovorili smo se! – potvrdio je i predsjednik kluba Aurelio de Laurentiis. Uz dvogodišnji ugovor vrijedan 3,5 milijuna eura, u grad ispod Vezuva privuklo ga je i to što će klub igrati Ligu prvaka. Španjolac pokušava dogovoriti i transfer Liverpoolova veznjaka Lucasa Leive. Uz klub s Anfielda, vodio je Valenciju, u Interu naslijedio Josea Mourinha, a kao privremeni trener nedavno je s Chelseajem osvojio Europsku ligu. Vjerovalo se da će preuzeti PSG, ali očito od toga neće biti ništa.

>> Loše vijesti za Subašića: Valdes prelazi u Monaco!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije