Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21 mil. € godišnje

Monaco nudi Ronaldu 57 tisuća eura dnevne plaće!?

Manchester United, Real Madrid, Cristiano Ronaldo, portal (1)
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
11.07.2013.
u 21:40

U Realu Ronaldo zarađuje 13 milijuna eura godišnje, a u Monacu bi dobivao 21 milijun eura...

Iako je neko vrijeme vladalo zatišje na temu odlaska Cristiana Ronalda iz Madrida, Monaco bi mogao pokvariti planove predsjedniku Florentinu Perezu koji svako malo očajnički istakne kako Portugalac ostaje kod njih do kraja karijere.

Naime, bogati monegaški klub, pišu španjolski mediji, sprema se ponuditi Ronaldu nevjerojatnu godišnju plaću od 21 milijun eura! Bilo bi to 1.7 milijuna eura mjesečno, 400 tisuća eura tjedno te 57 tisuća eura 'nadnice'. Ronaldo u Realu ima godišnju plaću od 13 milijuna eura.

Ne zna se koju odštetu bi ponudili Realu koji će, nema sumnje, postaviti astronomsku cifru, no Dmitrij Ribolovljev ima novca na bacanje, samo treba uspjeti slomiti Madriđane...

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije