Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealan sastav
Povratak na članak

Momčad s Modrićem u sastavu ima šanse pobijediti Barcelonu

Slavni Arsenalov centrafor Alan Smith, danas televizijski komentator Sky Sportsa, složio je momčad za koju misli da bi mogla parirati Barceloni. U tom je sastavu i naš Luka Modrić

Komentari 7

HR
hrvatin
22:25 30.05.2011.

Vidi se kako razigrava tottenham,od mogucih 50 bodova osvojli su 12,haha.Ovo je postao list satire,odlicni ste.

VL
HR
hrvatin
22:23 30.05.2011.

Hahahaha,ovo je najbolji vic tisucljeca! Alan Smith je najbolji vicmajstor na svijetu,hahaha.

VL
MF
muffins_for_all
22:44 30.05.2011.

Neuer - Maxi Pereira, Sergio Ramos, Nicolás Otamendi, Marcelo - Arturo Vidal, Modric - Lucas, C.Ronaldo, Neymar - Falcao To bi razvalilo Barcu. Vidal, kao cijela zadnja linija, mali a brzi i tehnicki jaki igraci, ali uz to pravi \"pitbulli\"" ...nemozes ti sa Vidicem, Terryem i takvim igracima protiv Pedra, Ville i Messija. A svi oni koji seru po modricu, samo su mu gledali tekme iz reprezentacije, inace ga nikad nisu gledali i tako bolje da sute. Svi vi znate vise od Fergusona, Mancinija itd itd koji ga zele, ... i neki novinari su ga samo iz zajebancije stavljali u top 3 igraca Premisershipa... siiigurno.

VL
HR
hrvatin
23:22 30.05.2011.

Bolje mu je da se vrati u dinamo dok se i mamic nije predomislio,pa ce morati u segestu,hahah.On ce biti prevaga kojom ce manchester pobijediti barcelonu,a najbolji igraci manchestera su bili kao djeca nemocni protiv barcelone prekjucer,hahaha,kojih li gluposti! \"Velicanstveni\" carobnjak koji se igra loptom flipera od noge do noge oko centra,bez udarca,bez prodora,bez driblinga...Ma koga vi zaludjujete ovim glupostima!? On da malo jace udari loptu bi mu cijela noga poletjla za njom.Njegova \"genijalnost\" je lansirana od njegovih marketinskih lazljivaca koji placaju da se ovo pise o njemu.Sad ce te vidjeti protiv Gruzije,nakon pola sata ce se svi pitati igra li modric jer ga nece biti nigdje.Tako je odigrao sve utakmice,pa ce i ovu.Nemam ja nista protiv njega,al volim istinu.Smrtni grijeh je modrica nazivati hrvatski cruyff,jer ako je on cruyff,onda je mesi utjelovljeno bozanstvo.Niko Kranjcar je vise golova dao i namjestio u pola sata nego on u dvije godine.Mali Rakitic je drzao sevillu i davao svaku utakmicu golove pa ga nitko nije ni spomenuo,a modric iskace iz pastete na svakom milimetru.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
00:30 31.05.2011.

@22:44h muffins_for_all....veliki potpis mada je sastav pomalo neobičan al razmišljaš na pravi nogometni način !!!

VL
JR
J-RASH
12:22 31.05.2011.

Hrvatine, ti samo dokazuješ koji si idiot za nogomet. Koliko je golove i asistencija imao Iniesta ove sezone? Kranjčar i od njega bolji? Konjino, valjda je cijeli svijet mutav, i Ferguson i Redknapp i Transfermarkt i engleski mediji, jer eto ti, dokazani stručnjak znaš sve. Modrić je motor momčadi, pomiče linije i razigrava, što je u igri Tottenhama skoro pa i nemoguće radi silnih panjeva. Ali glavno da si ti primjetio da je Kranjčar bolji. Niko je izvrstan igrač, ali Luka je klasa, jedina klasa koju imamo. I otkad je on podbacio u repki i mi igramo loše.

VL
HR
hrvatin
14:42 31.05.2011.

J-RASH,kao prvo idiot si ti.Kao drugo pises da reprezentacija ne igra dobro ODKAD je modric podbacio.A reci mi pametnjakovicu kada je on to igrao dobro za reprezentaciju prije nego sto je podbacio!? Jedino sto je ucinio u reprezentaciji je to da je promasio nekoliko kljucnih jedanaesteraca za redom koji su nas kostali kvalifikacija.I te vase glupe price o njegovom\"razigravanju\" su budalasttine za malu djecu.On zuji oko centra i na prvu se rjesava lopte pasevima od par metara,jer ne zna sto bi s njom.I bas kao sto je zicco napisao,njegova igra je kao igra djece u pijesku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.