Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Miočić:

Moje najveće životno postignuće osim UFC-a je to što sam vatrogasac!

Stipe Miočić
Luka Stanzl/PIXSELL
20.02.2015.
u 12:40

- Jedini način na koji se možete poboljšati jest da iz poraza učite te konstantno napredujete. Svoje slabosti morate pretvoriti u svoju snagu

"Osim što sam uspio postati UFC borac, moje najveće životno postignuće je to što sam vatrogasac", izjavio je naš Stipe Miočić u najnovijem intervjuu za jedan sponzorski internet portal.

Miočića se opisalo kao skromnog, izuzetno korektnog i poštenog sportaša, a u tekstu se naglašava i podatak da je Miočić sin "hrvatskih imigranata i da kao takav širi izuzetno pozitivne stavove u društvu..."

Njegova UFC karijera je za sada gotovo besprijekorna, izuzev posrtaja protiv Struvea te gustog poraza od JDS-a. No, Miočić ne razbija previše glavu...

"Kao i uvijek, ono što vas ne ubije, ojača vas. Proučio sam već stvari koje sam napravio krivo i koje moram popraviti. Jedini način na koji se možete poboljšati jest da iz poraza učite te konstantno napredujete. Svoje slabosti morate pretvoriti u svoju snagu", poručuje Stipe kojeg ćemo za otprilike tri tjedna vidjeti ponovno u Zagrebu kada dolazi u pomoć Cro Copu.

Filipovića čeka težak meč protiv Gabriela Gonzage pa su hrvatski UFC-ovci udružili snage. Podsjećamo da je Stipe u oktogonu već deklasirao Gonzagu te je idealan sparing partner Cro Copu ususret meča u Poljskoj. Svakako je lijepo vidjeti kako 4. teškaš na UFC-ovoj rang ljestvici malo po malo dobiva na medijskoj važnosti i u SAD-u te uživa status MMA zvijezde.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije